Zoeken naar 2030

   
2030
 
West-Vlaanderen groeit Ambitie 2030 POM West-Vlaanderen.
De vijf toekomstvisies en werven werden afgetoetst met de socio-economische actoren in West-Vlaanderen, geselecteerde ondernemingen en starters, om een zo breed mogelijk draagvlak te creëren voor de toekomstige focus van het beleid. De samenvatting van de studie Toekomstvisie West-Vlaanderen 2030 kan u hier downloaden.
suchmaschinen optimieren
De school in 2030 Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming.
De school in 2030. Hoe ziet de school van morgen eruit? De Koning Boudewijnstichting, de Vlaamse Onderwijsraad Vlor en het Departement Onderwijs en Vorming deden onderzoek naar de toekomst van het onderwijs. De school als aantrekkelijke leer- en werkplek in 2030.
Home Leuven2030.
Op 12 en 13 november organiseren Leuven 2030 en Leuven Value Network de allereerste Leuvense Climathon, een tweedaags event waarbij de deelnemers hun kennis en creativiteit inzetten om originele en toekomstgerichte ideeën uit te werken voor enkele belangrijke Leuvense klimaatuitdagingen.
Parlementaire groep - Sensoa International.
In September 2015 hebben de 189 lidstaten van de Verenigde Naties zich geëngageerd om tegen 2030 werk te maken van duurzame ontwikkeling. Daartoe werden 17 universele doelstellingen en 169 targets gedefinieerd, die een einde moeten maken aan armoede, ziektes, ongelijkheid en milieuproblemen.
BE.invest 2030: een plan voor de toekomst - Groen.
Het resultaat is een ambitieus investeringsplan in tal van domeinen, over alle beleidsniveaus heen. Van hernieuwbare energie over digitale economie tot zorg en onderwijs: het totaalplan BE.invest stelt duidelijke doelen voor 2030 en geeft België de boost die het nodig heeft.
Brussel zoekt partnersteden als culturele hoofdstad 2030 BRUZZ. culture.
Find BRUZZ on facebook Find BRUZZ on twitter Find BRUZZ on mail Find BRUZZ on whatsapp. Om de Brusselse kandidatuur voor de titel Culturele Hoofdstad van Europa in 2030 te versterken, wil het Gewest een Vlaamse en Waalse partnerstad aan zich binden.
2030 - Wikipedia.
Gregoriaanse kalender van 2030. Het jaar 2030 is een jaartal in de 21e eeuw volgens de christelijke jaartelling. Gebeurtenissen bewerken brontekst bewerken. 25 november - Totale zonsverduistering tussen Namibië en Australië. Zie de categorie 2030 van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Contacteer ons